Welkom

Zijn de koersbewegingen op de Beurs te voorspellen?


Hier wordt verschillend over gedacht. Waves2trade bewijst al jaren dat het zeker mogelijk is om koersbewegingen te voorspellen. Wij analyseren de markten en gebruiken hierbij een aantal technieken en methodieken. En juist de combinatie maakt het mogelijk om 'in de toekomst te kijken'. 

 

 

SUPER CYCLE

 

Onze nieuwste vinding is de zogenaamde supercycle. We vonden deze cycle eind 2013 en onze voorspellingen, die al goed waren, zijn spectaculair verbeterd ! Sindsdien voorspellen we de meeste significante turns met grote precisie.  De maximale afwijking bedraagt 4 kalenderdagen. Zowaar geen slechte score. Uiteraard zijn er ook highs en low die we missen, maar die worden veroorzaakt door andere cycli.

 

 Wilt u kennismaken met onze dienstverlening ? Dat kan! We kunnen u het volgende aanbieden:

 

U kunt een proefabonnement nemen bij Waves2trade. Dit is een abonnement voor 3 maanden. Wat kunt u van ons verwachten?

U ontvangt elk weekend een uitgebreide analyse. Op dinsdag en donderdag ontvangt u een update (tussendoor indien noodzakelijk). U ontvangt ook onze tradingsignalen (inclusief bodemindicator). De kosten van het proefabonnement bedragen 129 euro.

In onze analyses geven wij vooraf de richting aan voor de verschillende markten en voorspellen we van tevoren wanneer we een high of low verwachten. Ook geven we binnen het jaar de grotere trends van tevoren aan. Tot slot krijgen de abonnees de belangrijke prijsniveaus aangereikt. Wij bieden onze analyses aan in abonnementsvorm

 

De Waves2trademarktmeter geeft aan hoe wij in de markten staan. Als deze mening wijzigt dan passen we de marktmeter aan.

 

 

 

    Waves2trade Marktmeter           

 

 

Markt

 

Datum aanpassing

 

Onze mening

     kort                    lang

   

 

AEX

12-12

 

 

 

 

SP500

12-12

 

 

 

 

   Groen = Long, Oranje =Neutraal, Rood is short, Blauw = Alert              

 

 

 

 

Update 12 december

Sinds begin november zijn we bearish. Maar we naderen een low in de AEX. De AEX is zwaar oversold en de Bodemindicator lijkt op weg naar het genereren van een buysignaal.