Abonnementen

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor een abonnement door een mail te sturen naar: Waves2trade@telfort.nl

Als u aangeeft voor welk abonnement u in aanmerking wenst te komen, dan sturen wij u een factuur voor het betreffende abonnement. Zodra de betaling op onze rekening ontvangen is, start het abonnement. U hoeft het abonnement niet op te zeggen, het eindigt automatisch.

 

Standaard abonnement Waves2trade

Binnen ons abonnement analyseren we de volgende markten:


 -  AEX

 -  Shell

 -  Eurodollar

 

In het weekend ontvangt u een uitgebreide analyse van de markten die wij volgen. Gedurende de week versturen wij minimaal twee keer een update. Standaard ontvangt u de update op dinsdag en donderdag. Wij wijken hiervan af als er, op basis van de bewegingen op de beurzen, aanleiding is om u eerder te informeren. Wij geven in onze analyses of door middel van een emailalert aan welke posities (turbo’s) wij innemen en wanneer wij die sluiten. Waves2trade belegt volgens strakke regels. ‘Cut the losses and let the profits run’ is ons motto. Naast de analyses en updates ontvangt u ook onze jaarvoorspelling en de signalen van de Bodemindicator

 

De kosten voor het standaard abonnement bedragen:


 - 129 euro voor het proefabonnement van 3 maanden *;

 - 249 euro voor 6 maanden;

 - 365 euro voor 1 jaar.


* U kunt slechts 1 keer gebruik maken van het proefabonnementAbonnement Bodemindicator

Gezien de spectaculaire resultaten van onze bodemindicator hebben veel klanten gevraagd naar een abonnement alleen voor de bodemindicator. Dit is sinds kort mogelijk. U kunt een abonnement nemen op de BODEMINDICATOR. Omdat de indicator weinig signalen op jaarbasis afgeeft betreft het een jaarabonnement. U ontvangt dan de signalen van de bodemindicator. Tevens geven wij aan welke positie wij innemen als de Bodemindicator een signaal afgeeft. Als de indicator in een jaar onverhoopt geen signaal mocht afgeven, dan verlengen wij het abonnement totdat er een signaal is geweest. Wij garanderen u dus op zijn minst 1 signaal van de indicator.


De kosten voor dit abonnement bedragen:


 - 129 euro per jaar.